Néhány szót a Bérautó olcsón autókölcsönzőről


Cégünk Budapesten, Vácon, Gödöllőn és vonzáskörzetében biztosít olcsón bérelhető személygépjárműveket megrendelőinknek.

Bérautóink átvétele és leadása az önök igényeihez igazítjuk, ezért fontos a személyes kapcsolat felvétele. Kérjük, hogy minden esetben telefon egyeztessenek autóbérleti szándékukról.


Autóinkat Magyarország területén való használat esetén kaució nélkül lehet bérelni, amennyiben ön külföldre szeretne utazni a bérelt gépkocsival, kauciót kérünk, melynek összege előzetes egyeztetésen alapul.

Gépkocsijaink rendszeresen szervizeltek, jó állapotúak, kötelező felelősségbiztosítással rendelkeznek. Bérautóinkon érvényes Pest megyei autópálya matrica van. Országos matrica költsége a mindenkori bérlőt terheli.

Az autókhoz nem tudunk biztosítani külön kiegészítőket (gyerekülés, tetőcsomagtartó, tető-box).

A gépjárművek bérleti díja napi 350 km vagy havi bérlet esetén maximum 4000 km távra érvényesek. Nagyobb távolság megtétele esetén, további kilométerdíjat számítunk fel. Több napos bérlet esetén a felhasználható kilométer összeadódik, pl. 5 nap = 1750 km

A bérelt autókat mindig tisztán, feltankolva adjuk át, és így is kérjük visszahozni. Ha az autó tankja nincs tele, vagy koszos, akkor a tankolás és az autótakarítás díját felszámítjuk.

Jó utat és balesetmentes közlekedést kívánunk!


Bérautó olcsón! Tel.: +36307917616


 

Autóbérlés, autókölcsönzés, tartós autóbérlet Budapesten, Vácon és Gödöllőn.Autóink felvehetőek és visszaadhatók az alábbi településeken és 10 kilométeres vonzáskörzetükben. Az önnek leginkább megfelelő időpontokban.